Tag Archives: dream

The First Step Is The Hardest

firststep_logoChanging routine or adding new activity really needs high discipline. My mind gives so many reasons to postpone doing new thing although I know that it’s very important to start doing that as soon as possible.

I should start testing a program. After that, I need to redesign the system to be a better one because the modified program is expected to be finished before the end of September. At the same time, I have to focus on sites for becoming Amazon affiliate. It has been 9 months and there’s nothing have been done so far. Continue reading

Welcome June!

Tau-tau udah Juni aja nih. Cepat banget ya 2012 berlalu.

Berhubung ‘sadar’ udah bulan Juni, sementara target awal tau banyak yang masih setengah jalan. Memang udah sambil dikerjain sih, tapi kerjanya pelan-pelan. April targetin bulan Mei selesai, eh udah akhir Mei masih  belum selesai juga, hehe, jadi malu nih ;).

Well, untuk bulan Juni ini, target pribadi gw ada 2 hal yang harus jalan: Continue reading